Топ 3 евтини коли под наем в София

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Търсите евтина кола под наем? В стремежа си да сме максимално полезни на нашите клиенти, ви представяме трите най-предпочитаните модела в ниския клас според предпочитанията на нашите клиенти.

  1.  Сеат Ибиза  

Юнивърсъл Кар Рент ви представя удобния, икономичен и компактен семеен хечбек. Сеат Ибиза под наем е сред най-предпочитаните модели малки автомобили на Стария континент. Адаптира се отлично в градски условия и е изключително икономичен. Предлага модерен дизайн и просторен интериор.

Сеат Ибиза разполага с две скоростни кутии и 1.4 бензинов двигател с мощност от 150 к.с. По отношение на комфорта, моделът има по-фини настройки на амортисьорите, пружините и стабилизиращи щанги, с което осигурява комфорт при пътуване. За сигурността се грижат две двойни предни въздушни възглавници, електронна ESP система за стабилизиране и задни дискови спирачки.  

Автомобилът разполага с климатик, ABS, централно заключване, предни електрически стъкла, аудио пакет, Bluetooth, сензори за паркиране и др. На ваше разположение е и компактният багажник с вместимост 292 л.

Наеми автомобила

от €20.90 / ден (за 30+ дневен наем)

  1. Фолксваген Поло

Разчитайте на немците, когато търсите конкурентен автомобил, максимално пригоден за динамиката на града. Ние от Юнивърсъл Кар Рент знаем добре, какво имате предвид и с радост ви представяме Фолксваген Поло под наем. Компактният хечбек е стилен и модерен. Колата е идеална за шофиране в претъпкания градски трафик. Практичен и маневрен, този модел се справя отлично с паркирането в тесни пространства.

Ефективният бензинов двигател загрява веднага и отчита минимален разход на гориво. Отделя ниски емисии, и дори по време на най-страшното задръстване консумацията на бензин няма да надвиши 8 л/км. Безшумната работа на мотора допълва удоволствието от управлението на това превозно средство.

Когато целта е да избягате от шума на незаглъхващите клаксони по булевардите, разполагате с 280-литров багажник. Той е достатъчно обемен, за да побере всичко, което ви е необходимо за едно кратко или по-продължително пътуване.

Наеми автомобила

от €20.90 / ден (за 30+ дневен наем)
 
  1. Хюндай i20

Хюндай i20 под наем от Юнивърсъл Кар Рент е силен претендент от класа на supermini, благодарение на просторния си интериор, грижлива изработка и отлични спецификации. Корейският модел е снабден с 1.4 тих бензинов мотор и предлага мощност от 100 к.с. – достоен резултат за автомобил, тежащ малко повече от 1 тон.  Дизайнът и функционалностите се доближават силно до по-високия клас. Ако търсите практичен, стилен, добре изработен семеен автомобил с голям батажник и дълъг списък с екстри, i20 заслужава вниманието ви.

Наеми автомобила

от €21.90 / ден (за 30+ дневен наем)

Разгледайте всички предложения за евтини коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент тук.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми