Двоумите се в избора си на автомобил под наем в среден клас? Запознайте с водещите модели в този ценови диапазон от класацията на Юнивърсъл Кар Рент и вземете вашата кола под наем при най-изгодни условия от рентакар агенция номер 1 в София.
Според стария закон, ако жена иска да пътува с автомобил, той трябва да бъде управляван от мъж. Макар че премахването на забраната е приветствано като повратна точка в историята на кралството, все още има много неща, които са им забранени.
Пътуването с кола е чудесно по толкова много причини! То ни дава несравнимата свобода да го споделим с близки хора или да спираме когато и където пожелаем. Но разбира се, всичко това не означава, че дългите пътувания са само почивки и миришене на рози край шосето. Всъщност те могат да бъдат и много изтощителни.
През летните месеци шофьорите са принудени да се справят с дискомфорта, причинен от яркото слънце. В същото време на пазара се предлагат най-различни очила за шофиране, чиято полезност е добре да се обсъди. Ето защо екипът на Юнивърсъл Кар Рент подготви няколко полезни съвета, с които да изберете най-добрия вариант за справяне с този проблем.
Ако ще пътувате в Европа е необходимо да познавате правилата за движение в страните, през които ще шофирате, за да си спестите нприятностите.