Независимо дали ще шофирате, ще изберете железницата или да летите, винаги ще има разходи, с които трябва да сте наясно.
Може би сте убедени, че няма начин да се случи на вас, но истината е, че хората по целия свят забравят най-невероятни неща, докато пътуват. Вижте!
Ако сте начинаещ потребител на rent a car или просто искате да извлечете най-доброто от услугата, ще се радваме да споделим с вас триковете, които да използвате, както и капаните, които да избягвате. Съставихме кратък списък със съвети, за да ви помогнем да пътувате като професионалисти.
В тази статия на коли под наем от UniCarRent ще ви покажем 10 красиви европейски пътища, които пресичат национални паркове, изкачват планински върхове или се спускат през драматични мостове. Със сигурност всеки един от тях може да ви вдъхнови да седнете зад волана.
Сезонът на абитуриентски балове започва! Точно сега отвсякъде валят предложения за луксозни коли под наем и щедри обещания, които не е сигурно, че фирмите могат да изпълнят. Между страхотните оферти и техните реалните възможности, може да има огромни несъответствия.