Благодарение на мащабните инвестиции в научни изследвания, можем да си представим бъдеще, в което гумите ще имат все по-малко отрицателно въздействие върху околната среда.
Вярвате или не, голяма част от новите автомобили излизат от завода без задължителната в миналото резервна гума. В днешно време, изглежда единствените превозни средства, които правят изключение, са SUV моделите. Но скоро и това може да се промени.
Много шофьорите не са съвсем наясно как работят колите им и това е нормално. В резултат те се притесняват да зададат необходимите въпроси, свързани с техническата поддръжка на тяхното превозно средство. А това твърде често се оказва голяма грешка!
Лятото е в разгара си и е време да помислите за AC системата на автомобила. Никой не обича да шофира в горещина и задух, но кола с едва работещ климатик, е дори по-лошо от кола без никакъв климатик. Вижте няколко лесни съвета, които ще помогнат да се чувствате по-комфортно на пътя през топлия сезон.
Колкото по-голямо е превозното средство – миниван под наем или SUV - и колкото повече са пасажерите, толкова по-голяма е неразборията по време на пътуване. Не допускайте 7-местният автомобил да се превърне в контейнер на колела. В тази статия има някои чудесни идеи за организирането му.