В тази статия на коли под наем от UniCarRent ще ви покажем 10 красиви европейски пътища, които пресичат национални паркове, изкачват планински върхове или се спускат през драматични мостове. Със сигурност всеки един от тях може да ви вдъхнови да седнете зад волана.
Сезонът на абитуриентски балове започва! Точно сега отвсякъде валят предложения за луксозни коли под наем и щедри обещания, които не е сигурно, че фирмите могат да изпълнят. Между страхотните оферти и техните реалните възможности, може да има огромни несъответствия.
В България завършването на гимназията се отбелязва с абитуриентския бал, чиито задължителни елементи са красивите дрехи, шеметните прически и разбира се луксозните коли под наем. В редица страни преломният момент се отбелязва по сходен начин, въпреки че някои народи имат свой уникален прочит на последния танц в училище.
Близо 68 % от световното население живее в страни с дясно движение, включително България. Все пак броят на държавите, в които превозните средства се движат вляво е 59. Защо има ляво и дясно движение - вижте в тази статия.
Макар че кола под наем е безопасна услуга, която може да ползвате, за да водите и взимате детето от училище, все някога мъникът ще поиска свободата да стига до там само. Преговорете заедно с него основните правила и препоръки за безопасност, за да го предпазите от пътен инцидент.