Когато сте шокирани или разтревожени, лесно може да изпуснете нервите си - агресивни жестове, физически заплахи, вербални обиди. Вижте най-важни съвети за справяне с провокациите на пътя, така че да запазите концентрацията си зад волана.
Домакин на летните олимпийски игри през 2020 г. ще бъде Япония. Треската расте и се предвиждат редица промени, които да помогнат на клетите туристи да се адаптират по-лесно в Страната на изгряващото слънце. Един от начините, по които Япония се стреми да увеличи притока на туристи, е повишаването на пътната безопасност.
Искате ли да разберете как винаги и навсякъде по света да намирате евтини коли под наем? Вижте няколко съвета, които могат да ви бъдат от голяма полза.
Предназначението на късите светлини, дългите светлини и фарове за мъгла, е да подобряват видимостта, когато тя падне под определена граница. Някои държави изискват автомобилите да бъдат оборудвани с дневни светлини (DRL), за да се увеличи видимостта на движещите се превозни средства през деня. При неправилно регулиране и употреба, те могат да бъдат опасни.
Благодарение на мащабните инвестиции в научни изследвания, можем да си представим бъдеще, в което гумите ще имат все по-малко отрицателно въздействие върху околната среда.