В Исландия няма влакове, а автобуси почти не съществуват. Придвижването на стоп може да бъде разочароващо, тъй като рядко минават коли със свободни места. Най-добрият начин да разгледате острова е с кола под наем.
Ако редовно пътувате по работа в чужбина, знаете, че това изисква известна подготовка. Трябва да планирате маршрута си, да поддържате връзка с колегите си, а и се налага да откривате подходящи хотели. Всъщност можете да организирате всичко това много лесно с помощта на мобилните приложения.
Когато сте шокирани или разтревожени, лесно може да изпуснете нервите си - агресивни жестове, физически заплахи, вербални обиди. Вижте най-важни съвети за справяне с провокациите на пътя, така че да запазите концентрацията си зад волана.
Домакин на летните олимпийски игри през 2020 г. ще бъде Япония. Треската расте и се предвиждат редица промени, които да помогнат на клетите туристи да се адаптират по-лесно в Страната на изгряващото слънце. Един от начините, по които Япония се стреми да увеличи притока на туристи, е повишаването на пътната безопасност.
Искате ли да разберете как винаги и навсякъде по света да намирате евтини коли под наем? Вижте няколко съвета, които могат да ви бъдат от голяма полза.